Villkor för användning

Frakt

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar. Produkter i lager skickas vanligtvis mellan 1-3 arbetsdagar.

Returer

14 dagars ångerrätt, kunden betalar för fraktkostnader vid retur. Kontakta oss vid eventuella returförfrågningar och vi hjälper dig vidare.

Regler & Villkor

Följande regler och villkor gäller ordrar och köp gjorde av kunden (hädanefter benämnt som du/dig/din) gjorde via Svedbergs Attiraljer nätbutik, www.attiraljer.se, och alla undersidor (hädanefter benämnt som nätbutiken). Genom att lägga order från den här nätbutiken accepterar du reglerna mellan dig och Svedbergs Attiraljer (företagsnummer 990306-XXXX), momsregistreringsnummer SE990306885701, 302 92 Halmstad, Sverige.

När du har placerat en order får du en orderbekräftelse via epost, det här bekräftar bara att vi har mottagit er order. Det är först när vi skickar en försändelsebekräftelse och den har lämnat vårt lager som vi bekräftar och accepterar din order

Svedbergs Attiraljer reserverar sig för eventuella lagerskillnader, tekniska problem, specifikationsändringar och skrivfel på nätbutiken. Viss produktinformation är inte komplett. Svedbergs Attiraljer har rätt att neka order. 

Svedbergs Attiraljer eftersträvar att presentera produkter så likt verkligheten som möjligt på vår nätbutik men kan inte garantera att bilderna reflekterar det verkliga utseendet av produkterna. Till exempel, Svedbergs Attiraljer kan inte garantera att proportionerna och färgerna reflekterar det verkliga utseendet av produkterna. Hur nyanser ser ut är delvis beroende av dina skärminställningar. 

Vi behandlar persondata i enlighet med GDPR. I samband med ditt köp godkänner du att vi lagrar och hanterar dina personuppgifter. Vi lagrar de uppgifter som är nödvändiga för att fullfölja avtalet gentemot dig och för att kunna bedriva vår verksamhet. Du har enligt GDPR rätt att få tillgång till den information som vi har registrerat om dig. Om de uppgifter som vi lagrar om dig är irrelevanta, felaktiga eller ofullständiga kan du begära att informationen ska rättas, begränsas eller tas bort, vilket vi gör i den mån det är möjligt enligt gällande lag (som t.ex. bokföringslagen). Läs mer i vår integritetspolicy här (länka till en sida om hur ni hanterar personuppgifter om ni har en sådan).

Vi är personuppgiftsansvariga för de uppgifter som samlas in och har ingått personuppgiftsbiträdesavtal med våra underleverantörer. 

In order to be able to offer you Klarna’s payment options, Svedbergs Attiraljer  will pass to Klarna your personal information, such as contact and order details. This will be provided in order for Klarna to assess whether you qualify for their payment options and to tailor the payment options for you.

General information on Klarna you can find here. Your personal data is handled in accordance with applicable data protection law and in accordance with the information in Klarna’s privacy policy.

Nätbutiken kan innehålla länkar utanför vår nätbutiken, vi tar inte ansvar för personuppgifter på andra hemsidor.

I händelsen av krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution, uppror, regeringshändelser, strejker, lockouts, naturkatastrofer eller liknande händelser, kommer Svedbergs Attiraljer att applicera force majeure. Det här betyder att det här avtalet inte behöver följas fullt ut. Om det här händer kommer vi försöka meddela kunden/dig. Om det här leder till en dispyt kommer vi givetvis följa European ODR (Online Dispute Resolution).

Hemsidan innehåller ett stort antal produkter och det finns risk att produkter är felsatt prissatta, vid det här fallet kan vi göra ändringar i din beställning.

Alla våra betalning är enkrypterade med SSL och görs med Klarna.